SI
Show menu

Dogajanje na sejmu 2017

Sreda, 1. februar 2017
Dvorana Forum, 11.00 
ZGODBE NOVOMEŠKIH RAZGLEDNIC
Organizator: Kompas Novo mesto in TIC Novo mesto
Ste vedeli,  da so bili Dolenjci v času Halštata pravi evropski carji; da je prazgodovinska jantarna pot potekala skozi Dolenjsko in Novo mesto, kjer se je ohranila množica jantarnih izdelkov; da je bil novomeški prošt Slatkonja prvi dunajski škof in ustanovitelj Dunajskih dečkov;  da so za temelje novomeškega rotovža namesto vode vlivali kar cviček? Vse to in še več boste spoznali skozi Zgodbe novomeških razglednic.

Razstavni prostor STO, Marmorna dvorana,  14.00–16.00 
POGOVOR Z BRONASTO JUDOISTKO ANO VELENŠEK 
Organizator: Slovenska turistična organizacija 

Bronasta  judoistka Ana Velenšek bo navzočim na kratko povedala, zakaj je ponosna, da trenira v Zeleni.Aktivni. Zdravi. Sloveniji in se podpisovala obiskovalcem. 

Dvorana Povodni mož,  17.30 
JEJ ZA USPEH!
Organizator: mag. Nadiža Pleško, vodja kluba Korak zdravja (klub Uspeha & Vitalnosti), Lifestyle & Nutrition Coach (v sklopu Aktivni in fit)

Ko nadgradimo svoje prehranjevalne vzorce, se spremeni vse, trdi mag. Nadiža Pleško, vodja kluba Korak zdravja, nekdanja profesionalna rokometašica. Njen moto je individualno posvečanje vsakemu posamezniku na poti do uspeha.

Prisluhnite zanimivemu predavanju in nasvetom za vaše zdravo in sanjsko telo: je možno uspeti v poslovnem svetu in obdržati vitalno telo?; kako se prehranjujejo uspešni?; jutranji ritual za uspešno in energije polno življenje!

Četrtek, 2. februar 2017

Dvorana Povodni mož, 16.00
VADBA ZA FIT NOSEČKE IN VADBA PO PORODU 
Organizator: Katja Mlakar, vodja vadb FIT nosečka (v sklopu Aktivni in fit)

Nosečnost in porod sta za žensko nepozabni doživetji, ki za vselej spremenita njen način življenja in mišljenja. Dandanes se večina žensk tudi med nosečnostjo zaveda zdravega načina življenja; sem spadata tako ustrezna prehrana kot tudi prilagojena športna dejavnost. Katja Mlakar, mamica, vzgojiteljica in profesorica športne vzgoje ter avtorica knjige Z gibanjem v zdravo nosečnost, ima bogate  izkušnje na področju vodenja športne vadbe za nosečnice in poporodne vadbe. Vodi vadbo za FIT nosečke, mamice in tiste, ki bodo to šele postale. Predstavila bo vse pozitivne vidike vadbe pred, med nosečnostjo in po njej, kako vadba poteka in kaj z njo dosežemo.

Dvorana Povodni mož, 16.30
IMS – 20-MINUTNA VADBA ZA VSAKOGAR  
Organizator: Organizator: Matjaž S. Repnik, IMS vadba za vsakogar (v sklopu Aktivni in fit)

Imate 20 minut? Toliko je namreč potrebno za vadbo s posebno napravo, ki stimulira tudi tista mišična vlakna, ki jih nobena druga vadba ne. Primerna je prav za vsakogar: športnike, rekreativce, mamice po porodu … Primerna je celo za tiste, ki se s športom iz različnih razlogov ne smejo ukvarjati. Spoznajte nov način vadbe, s katerim utrdite telo, izgubite kilograme, spodbudite metabolizem – in vse to v samo 20 minutah.

Petek, 3. februar 2017

Dvorana Povodni mož 2, 13.30
OKROGLA MIZA S ŠPORTNO UNIJO SLOVENIJE
Organizator: Športna unija Slovenije in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez

Okrogla miza Gibalna aktivnost zaposlenih predstavlja celostni povzetek pogledov in razmišljanj, ki smo jim lahko prisluhnili v sklopu 11. Kongresa športa za vse novembra lani. Skupaj s priznanimi strokovnjaki z različnih področij bomo na tematiko gibalne aktivnosti zaposlenih pogledali s številnih vidikov in tako teoretična izhodišča kot praktična znanja povezali v celoto.

Na okrogli mizi sodelujejo: prof. dr. Metoda Dodič Fikfak, predstojnica Kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa; doc. dr. Maja Bučar Pajek, prof. šp. vzg., kineziologinja, predavateljica na Fakulteti za šport, strokovnjakinja za individualne vadbene programe in svetovanje na področju gibanja/športa, predsednica Strokovnega sveta Športne unije Slovenije in predsednica programskega sveta 11. Kongresa športa za vse – gibalna aktivnost zaposlenih; doc. dr. Miroljub Jakovljević, predavatelj na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani, strokovnjak za fizioterapijo v primarni preventivi in soavtor programa telesne vadbe Zdrava vadba ABC; Aleš Kranjc Kušlan, direktor in ustanovitelj Ekvilib Inštituta in svetovalec v procesu pridobitve certifikata Družini prijazno podjetje; Tina Merčnik, ravnateljica vrtca Hansa Christiana Andersena iz Ljubljane; Janez Matoh, podpredsednik Komisije za šport, rekreacijo in gibalno kulturo ZDUS, športni delavec, ki je aktiven na področjih sistemskega financiranja športa, športne zakonodaje in trženja športa in član programskega sveta 11. Kongresa športa za vse – gibalna aktivnost zaposlenih; doc. dr. Vedran Hadžič, dr. med., Fakulteta za šport, Katedra za medicino športa; doc. dr. Primož Pori, prof. šp. vzg., Fakulteta za šport, soavtor programa telesne vadbe Zdrava vadba ABC; predstavnica Gospodarske zbornice Slovenije

Moderator: Jakob Kapus, vaditelj športne rekreacije in osebni trener

Dvorana Povodni mož, 16.00
PREDSTAVITEV TRAIL IN BIKE MARATONA POHORJE TER KOLESARSKIH POTI OBČINE RUŠE 
Organizator: Društvo Aktivni smo in občina Ruše 

Občina Ruše nudi eno večjih “telovadnic na prostem” – raznovrstno zeleno Pohorje. Spoznajte športni prireditvi, s katerima so lani organizatorji prebudili Ruše in s ponosom premierno pognali pedale prvega Bike maratona Pohorje ter ponovili uspešno športno-humanitarno prireditev Trail maraton Pohorje. Na zeleni pohorski biser je privabila 435 trail tekačev in gorskih kolesarjev iz 15 držav sveta. Tekače pričakajo 4 tekaške preizkušnje: 44-kilometrski maraton Pohorje, 22-kilometrski polmaraton Pohorje, 10-kilometrski tek na Areh in 4-kilometrski trail tek letni oder. Gorski kolesarji pa traso pričnejo in zaključijo v Rušah, na 65-kilometrski trasi Pohorski Holcer morajo premagati 2.600 višinskih metrov, na 34-kilometrski trasi Gozdni Joža, ki poteka večinoma po cestah in gozdnih poteh, pa 1.200 višinskih metrov.

Dvorana Povodni mož, 16.00
VIPANO – VIRTUALNI 360˙ SPREHOD PO VAŠEM PODJETJU
Organizator: www.vipano.si

Podjetje Vipano se ukvarja z novim sistemom virtualnega marketinga. Aktivno razvija trenutno zelo aktualni video in fotografijo v  360˙ obliki. Virtualni sprehod v  360˙ so moderen in atraktiven način predstavitve in doživetja prostora, ki med drugim ponuja tudi sprehod iz prostora v prostor, vključno z avdio in video predstavitvami. Tovrstna prostorska slika omogoča virtualni ogled prostora, kot bi ga videli sami, če bi se nahajali v njem. Osnovna ideja podjetja je bila inovativna povezana predstavitev mest in podjetij. Storitev je organizirana na spletni strani www.vipano.com kot spletni mesti vodič, ki je začel delovati leta 2014 na področju južne Nemčije. Zaradi velikega zanimanja se projekti širijo tudi v Avstrijo, Italijo in Španijo; od julija 2015 pa lahko to storitev naročite tudi v Sloveniji. Kot zanimivost naj dodamo, da so podjetje VIPANO kot eno izmed sodobnih alternativ virtualne marketinške rešitve, predstavili tudi predstavniki Googla na svojih seminarjih. 


Dvorana Povodni mož, 16.30
»VSI SMO GORSKI KOLESAR JERNEJ«, kolesarski forum konzorcija odprimopoti.si 
Organizator: Slovenski gorskokolesarski konzorcij odprimopoti.si  (v sklopu Aktivni in fit)

16.30–17.30: Predstavitve povabljenih 
17.30–18.00: Okrogla miza (moderator: Andrej Dekleva)
18.00–18.30: Delavnica z vsemi prisotnimi 

Letošnji kolesarski posvet je nadaljevanje lanskega dogodka »Zakaj Slovenija ni gorskokolesarski raj?«, kjer se želi konzorcij odprimopoti.si enkrat letno predstaviti kolesarski skupnosti, turističnemu sektorju in širši javnosti. Če je lanskoletnemu dogodku v veliki meri botroval zaplet na prireditvi Soča Outdoor festival in je bil izpostavljen predvsem turistični vidik problematike, letošnjega zaznamuje predvsem Jernejev primer. Poleg tega smo tokrat svoj pogled razširili v prostoru Alpe–Adria in k sodelovanju povabili zanimive sogovornike iz sosednje Hrvaške, Italije in Avstrije, ki nam bodo, kot vedno, malce odprli oči. Pozabili pa ne bomo omeniti tudi uspešnih domačih primerov.

Predstavitve povabljenih: 

 1. Peter Dakskobler, konzorcij odprimopoti.si 
 2. »Poročilo o delu konzorcija v letu 2016 in pogled naprej«
 3. Jernej Šarkan in Andrej Remškar, TKO PD Tržič
 4. “Razmere na terenu in vizija razvoja kolesarskega turizma v Tržiču in na Gorenjskem.”
 5. Mag. Peter Zajc, RRA Koroška
 6. »Gorsko kolesarjenje - šport na prostem med javnim interesom in zasebno lastnino«
 7. Mag. Senka Vrbica, PIC NVO & Bojan Žižek, Slovenska kolesarska mreža
 8. »Aktualno na zakonodajnem področju v letu 2017«
 9. Marko Lenarčič, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ
 10. »Promocija kolesarjenja kot turističnega produkta v Sloveniji« 
 11. Darco Cazin (Skype vklop), Predstavnik podjetja Allegra Tourismus iz Švice 
 12. »Ven iz pubertete, kolesarjenje mora odrasti«
 13. Andreas Pfaffenbichler: Predstavnik iniciative Upmove iz Avstrije 
 14. »Predstavitev iniciative in razmer v Avstriji«  
 15. Martin Čotar: Predstavnik IRTA d.o.o. za razvoj bike & outdoor turizma v Istri, Hrvaška
 16. »Predstavitev dobrih praks v hrvaški Istri«  
 17. Luca Bosco: Natisone Outdoor & Združenja za razvoj športnega turizma v FVG iz Italije     
 18. »Razvojni projekt kolesarskega turizma na področju Nadiških dolin«

Sobota, 4. februar 2017

Dvorana Povodni mož , 10.00
S PREHRANO DO ZDRAVJA
Organizator:  Fitnes zveza Slovenije

Porast prekomerne telesne teže je globalni problem. Dejstvo je, da smo Slovenci športen narod, kar kažejo tudi statistični podatki. To dejstvo je problematično predvsem z vidika, da se posamezniki sami odločijo in pričnejo vaditi brez ustreznega strokovnega znanja. Posledice nepravilne vadbe se kažejo šele čez nekaj časa, in sicer v obliki različnih poškodb. Skozi predavanja bo priznani trener Miha Bevc seznanil udeležence z najpogostejšimi napakami pri rekreativni vadbi in predstavil načine, kako se jim izognemo. 


Dvorana Povodni mož, 11.00
VIPANO – VIRTUALNI 360˙ SPREHOD PO VAŠEM PODJETJU
Organizator: www.vipano.si

Podjetje Vipano se ukvarja z novim sistemom virtualnega marketinga. Aktivno razvija trenutno zelo aktualni video in fotografijo v  360˙ obliki. Virtualni sprehod v  360˙ so moderen in atraktiven način predstavitve in doživetja prostora, ki med drugim ponuja tudi sprehod iz prostora v prostor, vključno z avdio in video predstavitvami. Tovrstna prostorska slika omogoča virtualni ogled prostora, kot bi ga videli sami, če bi bili  v njem. Osnovna ideja podjetja je bila inovativna povezana predstavitev mest in podjetij. Storitev je organizirana na spletni strani www.vipano.com kot spletni mesti vodič, ki je začel delovati leta 2014 na področju južne Nemčije. Zaradi velikega zanimanja se projekti širijo tudi v Avstrijo, Italijo in Španijo; od julija 2015 pa lahko to storitev naročite tudi v Sloveniji. Kot zanimivost naj dodamo, da so podjetje VIPANO kot eno izmed sodobnih alternativ virtualne marketinške rešitve predstavili tudi predstavniki Googla na svojih seminarjih. 


Dvorana Povodni mož, 11.00
NAMIBIJA – DEŽELA FOTOGENIČNIH NARAVNIH KULIS
Organizator: Potnik.si
Predavatelj: Matjaž Intihar 

Namibija je dežela brez množičnega turizma, varna, a še vedno afriška v pravem pomenu besede. Na potopisnem predavanju spoznamo preprosto življenje ljudi in živali v ekstremno težkih razmerah. Namibija je popotniški in fotografski "raj na zemlji", čeprav ga je ustvarila največja krutost narave. Stvarnik je že vedel, kje bo sebi in popotnikom naredil nebeške kulise.

Dvorana Povodni mož, 12.00
Naziv dogodka: KAMČATKA-DEŽELA VULKANOV IN MEDVEDOV
Organizator: Potnik.si
Predavatelj: Damjan Končnik

Kamčatka je polotok izjemnih naravnih lepot, zato je kar težko izbrati največje naravne bisere, ki jih ponuja ta del Rusije. Osredotočili smo se na dve bistveni stvari, izjemne ognjenike in živalski svet Kamčatke. Seveda je Kamčatka znana po rjavih kamčatskih medvedih. Odpravili se bomo do Kurilskega jezera, kjer bomo lahko opazovali medvede in drsteče losose.

Dvorana Povodni mož, 11.00
NAJPOGOSTEJŠE NAPAKE PRI REKREATIVNI VADBI
Organizator: Fitnes zveza Slovenije

Porast prekomerne telesne teže je globalni problem. Dejstvo je, da smo Slovenci športen narod, kar kažejo tudi statistični podatki. To dejstvo je problematično predvsem z vidika, da se posamezniki sami odločijo in pričnejo vaditi brez ustreznega strokovnega znanja. Posledice nepravilne vadbe se kažejo šele čez nekaj časa, in sicer v obliki različnih poškodb. Skozi predavanja bo priznani trener Miha Bevc seznanil udeležence z najpogostejšimi napakami pri rekreativni vadbi in predstavil načine, kako se jim izognemo. 

Dvorana Povodni mož, 11.00–12.00 
NAJ TEMATSKE POTI V SLOVENIJI
Organizator: Turistična zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije in Pohodništvo in kolesarjenje GIZ

Tematska pot je označena ali neoznačena pot, ki uporabniku ponuja doživetje izbrane tematike. So tiste, ki nudijo tako sprostitveni kot izjemen izobraževalno poučni moment. Razvijamo nove, z inovativno vsebino in interpretacijo, kakor posodabljamo obstoječe. Še posebej pa je potrebno pripraviti koordinacijo akterjev, ki se pojavljajo na sferi tematskih in drugih poteh. Tematske poti se živo predstavljajo v slovenski turistični ponudbi. Izbor za Naj tematsko pot poteka od l. 2011. Do danes se je na izbor prijavilo več kot 300 tematskih poti v Sloveniji.
 
Dvorana Povodni mož, 12.00
VADIM ZA ZDRAVJE ALI NEZDRAVJE? – okrogla miza 
Organizator: Fitnes zveza Slovenije 

Ukvarjanje s športno rekreacijo je v velikem porastu – še posebej popularne so za širšo populacijo mnogoštevilne oblike  fitnes vadbe, programi skupinskih fitnes vadb in pilates. Opažamo tudi vse bolj resen problem, da zaradi neinformiranosti in zavajanja ljudi pri izvajanju športnih aktivnosti prihaja do nepotrebnih škodljivih vplivov na zdravje vadečih. Kateri so ti dejavniki in na kaj vse je potrebno opozoriti ljudi, ki se lotevajo različnih vadb, ter o osnovnih napotkih za varno in zdravo vadbo, bodo razpravljali strokovnjaki na področju športa Dušan Gerlovič, dr. Boris Sila, Polona Gosar, Miha Bevc.

Dvorana Povodni mož, 14.00
ŽENSKE V ŠPORTU – OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE
Organizator: Olimpijski komite Slovenije

Steklena dvorana – veliki oder, 14.00-15.00
TEMATSKE POHODNE POTI V SLOVENIJI, RAZGLASITEV  NAJ REGIONALNA POT 2016
Organizator: Turistična zveza Slovenije,  Zavod za gozdove Slovenije in Pohodništvo in kolesarjenje GIZ

Razstavni prostor v Stekleni dvorani, 11:00 – 14:00
NASTOP KURENTOV
Organizator: Zavod za turizem Ptuj

Na stojnici Zavoda za turizem Ptuj se bo prestavila skupina šestih kurentov skupaj s princem karnevala, ki v času Kurentovanja prevzame oblast na Ptuju, in njegovo gardo. Po kratkem postanku na stojnici se bodo kurenti sprehodili po celotnem razstavnem prostoru in ljudi nagovarjali k obisku kurentovanja

Dvorana Povodni mož, 15.30
ZAKLJUČNA PRIREDITEV SEJMA AKTIVNI IN FIT Z NASTOPOM ANJE ŠIVIC, FINALISTKE ŠOVA SIT, IN VELIKIM NAGRADNIM ŽREBANJEM Z OLIMPIJKAMA IZ RIA 
Organizator: sejem Aktivni in fit in Moj klub Bled

Na zaključni prireditvi sklopa Aktivni in fit bomo obiskovalce razvajali z dih jemajočim nastopom akrobatskega plesa na drogu finalistke šova Slovenija ima talent Anje Šivic in drugih mojstric plesa na drogu športnega kluba Moj klub Bled. Sledilo bo žrebanje praktičnih športnih nagrad med obiskovalci, ki bodo v času sejma v nagradni boben oddali kuponček za veliko nagradno žrebanje. Častni gostji prireditve sta jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol, ki sta na zadnjih olimpijskih igrah v Riu uspešno zastopali slovenske barve.

Dvorana Povodni mož, 15:45
PODELITEV PRIZNANJ VSESTORITVE.COM 
Organizator: portal VseStoritve.com 

Izbor priljubljenih izvajalcev športnih storitev, s katerim želijo izpostaviti ponudnike, ki dobro opravljajo svoje delo in jih imajo stranke rade. Certifikat prejmejo izvajalci storitev s področja športa, ki so zbrali vsaj 5 pozitivnih ocen svojega dela. Prva podelitev nagrad najboljšim izvajalcem vadb bo potekala v sklopu športa Aktivni in fit.

Stebrna Dvorana
DRUŽENJE Z LJUBITELJICAMI KOLESARJENJA – SLOVENSKIMI SPECIALKARKAMI
Vas zanima, kako izgledajo prave ljubiteljice kolesarjenja, združene v športno društvo? Zadnji dan sejma nas bo obiskala gruča športnih navdušenk, Slovenskih specialkark, ki spodbujajo kolesarstvo med ženskami in bodo z vami z veseljem poklepetale ali podelile kakšen nasvet. Dame so v svojih dresih živahnih barv zelo opazne, še bolj pa vas bosta navdušili njihova energičnost in strast do športa!

Stebrna Dvorana

POSNEMITE SELFIE Z OLIMPIJKAMA TINO MRAK IN VERONIKO MACAROL!
Z olimpijkama Tino Mrak in Veroniko Macarol, ki sta odlično zastopali Slovenijo na zadnjih olimpijskih igrah v Riu z jadrnico razreda 470, se boste lahko družili zadnji dan sejma, ko bosta tudi častni gostji zaključne prireditve in žreba nagradne igre Aktivni in fit! Morda boste ravno vi srečnež, ki bo prejel olimpijsko reprezentančno majico z njunima podpisoma.

Vse dni sejma

Dogajanje na sejmišču v sklopu Aktivni in fit

Dobrodelno nabiranje vrtljajev s ŠD Eskadrilja 2050
Na naši dobrodelni stojnici bomo vrteli pedala in nabirali vrtljaje, ki jih bomo ustvarili z močjo naših nog oziroma rok. Ti bodo osnova za nabiranje sredstev, ki jih bomo skupaj s parakolesarji namenili za širjenje ročnega kolesarstva med mladimi invalidi – športnimi talenti. Zavrtite z nami pedala in pomagajte zavrteti življenja ljudi, ki jih je življenje na različne načine omejilo, da bodo na področju športa lahko neomejeno razvijali svoje potenciale in dosegali svoje športne cilje. 
Na voljo bodo prav posebna panoramska kolesa IQ fitnesa in vrhunsko parakolo Bauerfeind!

Preverite svoje ravnotežje v Slackline parku!
Se vam zdijo vrvohodci pravi mojstri? Kaj pa, če vam povemo, da se lahko čisto vsak v relativno kratkem času nauči hoditi po vse bolj priljubljeni vrvi, “gurtni”? Preizkusite svoje ravnotežje na pisanih gurtnah skupaj z mojstri ravnotežja Balansa!

Plezalna stena Smartstone – z naravo na dlani
Preizkusite svojo plezalno sposobnost z naravo na dlani – SMART STONES KIDS so unikatni, ročno izdelani kamniti plezalni oprimki iz najbolj čvrstega kraškega kamna. Pripeljite vaše malčke, navdušeni bodo!

Se upate zavrteti na drogu akrobatskih plesalk na drogu Mojega kluba Bled?
Spretne in atraktivne članice Mojega kluba Bled vam ponujajo edinstveno priložnost, da se zavihtite na čisto pravi drog, namenjen akrobatskemu plesu na drogu – prav temu, s katerim se je predstavila finalistka šova Slovenija ima talent Anja Šivic, ki bo v družbi ostalih članic “Acrobatic pole” svojo čudovito plesno točko izvedla tudi na zaključni prireditv sklopa športa Aktivni in fit v soboto, 4. 2. 2017. 

Zajahaj konjička Konjeniškega centra Celje
Eden največjih, najsodobnejših in najuspešnejših konjeniških centrov v tem delu Evrope prihaja na Gospodarsko razstavišče! Predstavili bodo svoja mednarodna tekmovanja  in vse svoje zanimive prireditve različnih konjeniških panog. Poleg tega se boste lahko pobližje seznanili s svetom konjeništva, aktivnostmi centra, med katerimi so tečaji jahanja in pa celovita konjeniško obarvana ponudba za različne skupine obiskovalcev. Našli jih boste ob konjski maketi v naravni velikosti, ki jo otroci lahko zajahajo in se na njej fotografirajo.
 
Fitnes, ki razgiba tudi tvoje možgane – IQ fitnes
Podjetje “IQ Fitnes” skuša osvetliti prednosti fizičnega in kognitivnega treninga, kajti ta kombinacija ima neverjeten vpliv na dolgoročno psihofizično stanje in s tem na srečno in polno življenje v vseh življenjskih obdobjih.
Za vas bo na sejmu pripravljen pravi vadbeni kotiček: preizkusili boste lahko SmartFIT Trainer, kjer lahko vadijo vsi enakovredno – tako otroci, starostniki kot tudi invalidi. Otroke bo zabavala tudi vadba s Funky Cones stožci, kot novost pa se bodo predstavili tudi AQUAbike in nov način spinninga.

Ukrotite divjo Sočo – z ekipo X Point outdoor experience!
Point je športna agencija v Kobaridu, ki se že več kot deset let ukvarja z aktivnostmi na prostem, ki poleti vključujejo različne spuste po Soči, pozimi pa uganja vragolije na snegu. Gre za veselo družbo prijateljev, ki se rada zabava in uživa življenje in svojim gostom zagotavlja veliko smeha, zabave, akcije in najbolj nasmejanih obrazov na fotografijah svojih počitnic. Delček poletja bodo pripeljali kar s sabo, saj si boste od blizu ogledali njihov mini raft, kanu in pravi hydrospeed. 

Velika nagradna igra sejma aktivni in fit 
Prav vsi obiskovalci sejma boste v skrinjico na razstavišču lahko oddali svoj kuponček in tako sodelovali v nagradnem žrebanju za privlačne nagrade, ki bodo spodbujale vaše športno udejstvovanje.


Novice

19.10.2022

Prijave za nagrado Jakob 2023 so odprte!

Tema 12. izbora za nagrado Jakob je "Tematska pot kot turistični proizvod".
Preberi več >>
17.10.2022

33. sejem Alpe-Adria od 15. do 18. februarja 2023

33. sejem Alpe-Adria – sejem turizma, kampinga in karavaninga bo potekal od 15. do 18. februarja 2023
Preberi več >>
28.03.2022

Uspešno izpeljan 32. sejem Alpe-Adria

Za nami je 32. sejem za zeleni in aktivni turizem Alpe-Adria in 15. mednarodni strokovni Sejmi okusov GASTexpo & Sladoled, v organizaciji Primorskega sejma ...
Preberi več >>
Arhiv novic »