SI
Show menu

Novice

21. 1. 2014

Zgodbe v slovenskem turizmu

Vabljeni na predstavitev rezultatov projekta in načrtov na področju trženja s pomočjo zgodb ob zaključku evropskega projekta Zgodbe v slovenskem turizmu v organizaciji Javne agencije SPIRIT, Sektorja za turizem.
Preberi več
13. 1. 2014

Ugodnosti na sejmu

Obiskovalci sejma Alpe-Adria: Turizem in prosti čas!
Preberi več
28. 11. 2013

Vse štiri dni sejma živahno

Na osrednji turistični prireditvi ne le pri nas, ampak tudi v regiji Alpe-Jadran se je v štirih dneh, od 24. do 27. januarja, skupaj s Salonom plovil, predstavljalo prek 338 ponudnikov turističnih storitev iz 15 držav. Sejem je v štirih dneh obiskalo 14.500 ljudi.
Preberi več
18. 11. 2013

Sejem Alpe-Adria vabi razstavljavce

Vodilni turistični sejem v regiji Alpe-Adria: Turizem in prosti čas vabi ponudnike turističnih storitev, da se prijavijo na sejem. Prireditev bo od 29. januarja do 1. februarja 2014.
Preberi več
25. 1. 2013

Popotniški kotiček z Zvonetom Šerugo

Filipini? Indonezija? Namibija ali Uganda? Z afriškim potovalnim motorjem BMW GS 1200 Adventure in s šotorom. S popotniškim klubom Shappa.
Preberi več
24. 1. 2013

Dolenjska - drugačna doživetja

Kompas Novo mesto predstavlja nekatere turistične novosti svoje regije. Ena izmed njih je Zgodba o Slaku na Rudolfovem splavu, posvečena spominu na našega velikega rojaka Lojzeta Slaka
Preberi več
24. 1. 2013

Nagrade podeljene

Na današnji uradni otvoritvi so bile podeljene tudi nagrade. Posebna komisija v sestavi, prof. dr. Janez Bogataj, predsednik, ter člana, Joško Sirk, gostilničar in dobitnik Michelinove zvezdice iz sosednje Italije, in Lojze Wieser, založnik in kulinarik iz Avstrije, so pod letošnjo temo Inovativni in izvirni načini vključevanja nepremične kulturne dediščine v turizemmed kandidati izbrali ˝Hišo presenečenj v Gmündu˝.
Preberi več
23. 1. 2013

Od jutri parada turizma na GR

Načrtujete v prihajajočih mesecih in tednih oddih za podaljšan vikend ali praznike? In počitnice v poletnih mesecih? Vabljeni po ideje in informacije na Gospodarsko razstavišče, kjer bo od jutri, 24., do nedelje, 27. januarja potekal turistični sejem Alpe–Adria: Turizem in prosti čas.
Preberi več
23. 1. 2013

Vinske ceste kot del vinskega turizma

Letošnja novost na sejmu je prvo strokovno Srečanje vinarjev, vinogradnikov in strokovnjakov s področja turizma iz regije Alpe-Jadran. Obsega strokovno konferenco z okroglo mizo s predstavijo vinskega turizma: Vinske ceste kot del vinskega turizma v različnih regijah Alpe-Jadran.
Preberi več
22. 1. 2013

Spoznajte (ne)znano zamejstvo

Bi se kdaj odpravili na enodnevni izlet ali krajši oddih na ono stran meje? Obiskali Slovensko Porabje na Madžarskem, avstrijsko Koroško ali Štajersko ali pa Benečijo, Rezijo, Kanalsko dolino, Tržaško in Goriško v sosednji Italiji?
Preberi več

Novice

04.06.2021

Sejem Narava-zdravje – priložnost za vas

Je vaša dejavnost s področja turizma, s področij kulinarike, gibanja ali wellnessa? Je kakorkoli povezana z zdravo in lokalno pridelano hrano? Ste med ponudniki aktivnega turizma ter vas nagovorijo ...
Preberi več >>
03.06.2021

Avtokampi.si – vaš vodnik pri prestopu mej in varnem oddihu

Ne sledite več barvam od rdeče do zelene in različnim pogojem pri prestopu mej s posameznimi državami? Na Avtokampi.si, ki je tudi partner sejma Alpe-Adria, najdete na enem mestu zbrane ažurne informacije ...
Preberi več >>
01.06.2021

Odpiramo vrata sejmom

Naše sejemske ekipe vedno znova upajo na dogodke v živo in jih zavzeto načrtujejo, zato vam veseli sporočamo, da septembra odpiramo vrata našim sejmom. Od 7. do 12. septembra se tokrat skupaj predstavljata graditeljski Dom ...
Preberi več >>
Arhiv novic »