SI
Show menu

Novice

8. 1. 2013

Po etapah krožne poti Alpe-Adria

Ste pohodniki in radi spoznavate doline in višini sosednjih pokrajin? Obiščite sejem Alpe–Adria: Turizem in prosti čas in si dodbra oglejte novo, dolgo in označeno pohodniško pot, ki je nastala v okviru sodelovanja treh dežel, to je Avstrije, Slovenije in Italije na področju pohodniškega in trajnostnega turizma na območju Alpe-Jadran.
Preberi več
8. 1. 2013

Potegujte se za nagrado Jakob!

Gospodarsko razstavišče na sejmu podeljuje nagrado Jakob. To je nagrada za turistično kakovost in odličnost v regiji Alpe-Jadran. Na natečaj, ki je letos razpisan na tematiko Inovativni in izvirni načini vključevanja nepremične kulturne dediščine v turizem, se lahko prijavite še do 10. januarja 2013.
Preberi več
7. 1. 2013

Novost na sejmu 2013 - Ribolovni turizem

Pomembna novost letošnjega sejma je Ribolovni turizem v Sloveniji, ki ga predstavljata Ribiška zveza Slovenije z ribiškimi družinami in Zavod za ribištvo Slovenije.
Preberi več
4. 1. 2013

Sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas je pred vrati

Rezervirajte si čas konec prvega meseca v novem letu (24.–27. 1. 2013) za vodilni turistični sejem v regiji Alpe-Jadran. Na njem se predstavlja turistična ponudba od blizu in daleč, za aktivne in malo manj aktivne.
Preberi več
8. 12. 2012

Salon plovil že deveti privez na suhem

Januarja 2013 že deveto leto zapored v Ljubljano prinašamo okus po morju. Salon plovil se bo pod sloganom Z vode na suho! odvil na Gospodarskem razstavišču od 24. do 27. januarja 2013, hkrati s sejmom Alpe–Adria: Turizem in prosti čas, ki je osrednji turistični sejem regije Alpe-Jadran.
Preberi več
26. 11. 2012

Čas za prijave še ta teden

Obveščamo vas, da se lahko na sejem Alpe–Adria: Turizem in prosti čas prijavite do konca tega meseca oziroma tega delovnega tedna, tj. do petka, 30. novembra.
Preberi več
27. 9. 2012

Svetovni dan turizma in sejem Alpe-Adria

Sejem Alpe-Adria, ki se vsako leto na Gospodarskem razstavišču odvije konec januarja, spodbuja razvoj turizma tudi v luči trajnostnega razvoja. Današnji svetovni dan turizma je namenjen prav tej temi: Turizem in trajnostna energija - gonilna sila trajnostnega razvoja.
Preberi več
15. 6. 2012

Sodelujte na natečaju za nagrado Jakob

Nagrada Jakob za turistično kakovost in odličnost v regiji Alpe–Jadran za leto 2013 bo podeljena za naslednjo tematiko:Inovativni in izvirni načini vključevanja nepremične kulturne dediščine v turizem.
Preberi več
25. 4. 2012

Sejem Alpe-Adria razpisan

Največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe–Jadran vabi turistične akterje k prijavi. Sejem bo potekal od 24. do 27. januarja 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Preberi več
31. 1. 2012

Najbolj inovativna in vedra stojnica po oceni bralcev Nedeljskega

V akciji Nedeljskega so na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas s pomočjo bralcev - sodelovalo jih je 42 - iskali najbolj inovativno, vedro in prikupno stojnico. Močno je zmagala stojnica Term Čatež.
Preberi več