SI
Show menu

Novice

26. 1. 2015

Bi jadrali na deski?

Vabljeni na predavanje o windsurfanju in o SUP (stand up paddling) v soboto, 31. januarja: o neskončnih možnostih, ki jih kombinacija obeh športov prinese za aktivno preživljanje poletja za vso družino.
Preberi več
25. 1. 2015

Vodene degustacije novih pivskih okusov

Skupina Laško bo nas bo z vodenimi degustacijami popeljala skozi tradicijo, preizkušene recepte, osvežene z urbanimi trendi. Zadnja skupina izdelkov, Nepozabna piva, so izdelana v malih, butičnih serijah.
Preberi več
24. 1. 2015

Spoznajte kajtanje

Če vas zanima, kako hitro se lahko naučiš kajtanja, kje vse lahko kajtaš in kako težko se je podati v svet kajtanja, potem je delavnica kot nalašč za vas.
Preberi več
23. 1. 2015

Treningi nordijske hoje

Nordijska hoja je ena najbolj učinkovitih in varnih telesnih aktivnosti in idealna oblika rekreacije, pri kateri ohranjamo vzdržljivost in telesno kondicijo. Je enostavna, prijetna in primerna za vse starostne skupine.
Preberi več
20. 1. 2015

34. Maraton Franja in Giro Rosa

Kolesarsko društvo Rog predstavlja maraton Franja in Giro Rosa, največjo in najtežjo žensko etapno dirko, ki velja nekako za ženski Tour de France. Letos bo potekala že 26. izvedba. Prvič pa bo štart dirke izven Italije.
Preberi več
19. 1. 2015

Golf steza

Pomerite se v igri golfa na golf stezi Turističnega društva Kamniška Bistrica, ki na sejmu predstavlja Golf Turnir Kamnik.
Preberi več
16. 1. 2015

Severozahodna Istra

Hrvaška turistična skupnost Ljubljana predstavlja skupaj s Turistično skupnostjo mesta Buje turistične in razvojne projekte severozahodnega dela Istre.
Preberi več
15. 1. 2015

Osrednja Slovenija z Ljubljano

Turizem Ljubljana se predstavlja z aktivnostmi na področju kulinarike in športa ter z izleti za individualne goste in skupine, tako v Ljubljani kot v regiji Osrednja Slovenija. Na kulinaričnem področju se predstavljata projekta Okusi Osrednje Slovenije in Okusi Ljubljane s študenti BIC Ljubljana ter kulinarični ogledi.
Preberi več
14. 1. 2015

Inovativni slovenski turizem

Obiščite razstavni prostor Sektorja za turizem javne agencije SPIRIT Slovenija, na katerem se predstavljajo prejemniki sejalcev in snovalcev leta 2014.
Preberi več
13. 1. 2015

Urbani športi na sejmu

Na sejmu se predstavlja tudi center Urban Roof, ki ponuja skate tečaje, tečaje rolanja, BMX-a in skiroja. V štirih letih obstoja je center postal dom, zavetišče in družina velikemu številu urbanih športnikov.
Preberi več

Novice

04.06.2021

Sejem Narava-zdravje – priložnost za vas

Je vaša dejavnost s področja turizma, s področij kulinarike, gibanja ali wellnessa? Je kakorkoli povezana z zdravo in lokalno pridelano hrano? Ste med ponudniki aktivnega turizma ter vas nagovorijo ...
Preberi več >>
03.06.2021

Avtokampi.si – vaš vodnik pri prestopu mej in varnem oddihu

Ne sledite več barvam od rdeče do zelene in različnim pogojem pri prestopu mej s posameznimi državami? Na Avtokampi.si, ki je tudi partner sejma Alpe-Adria, najdete na enem mestu zbrane ažurne informacije ...
Preberi več >>
01.06.2021

Odpiramo vrata sejmom

Naše sejemske ekipe vedno znova upajo na dogodke v živo in jih zavzeto načrtujejo, zato vam veseli sporočamo, da septembra odpiramo vrata našim sejmom. Od 7. do 12. septembra se tokrat skupaj predstavljata graditeljski Dom ...
Preberi več >>
Arhiv novic »