SI
Show menu

Novice

11. 1. 2016

V znamenju turizma in gastronomije

Slovenija … Na kaj pomislite? Na njene naravne lepote, na kulinariko,na izjemne dosežke naših vrhunskih športnikov? Seveda!
Preberi več
6. 1. 2016

Drsališče Lucky na Mestni ploščadi GR

Ljubljana ima drsališče! Pravi ledeni park, v katerem najdete rekreacijo na drsalkah, sprostitev in zabavo za družine in ljubitelje drsanja. Pa za hokejiste in vse druge, ki bi se spustili po ledenem toboganu, uživali v kepanju.
Preberi več
14. 2. 2015

Veliko zanimanje za sejem

Na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas se je letos predstavilo 341 ponudnikov turističnih storitev in 12 držav, v štirih dneh pa je sejem obiskalo 15.000 ljudi. V anketi med obiskovalci jih je kar 80 odstotkov izjavilo, da ga bodo obiskali tudi prihodnje leto. V ospredju je bil tudi letos aktivni turizem – pohodništvo, tek, kolesarjenje, nordijska hoja in športni ribolov.
Preberi več
29. 1. 2015

Za vsakega nekaj

Do sobote, vsak dan od 10.00 do 19.00 ure, se na sejmu Alpe-Adria odvija raznovrstna ponudba dogodkov: od raznih predstavitev, potopisnih predavanj, strokovnih srečanj do brezplačnih tečajev športih aktivnosti in komisijske prodaje rabljene športne opreme.
Preberi več
28. 1. 2015

Urbani športi

Od srede dalje se lahko pridružite skate in/ali bmx delavnici, kjer boste osvojili osnove rolkanja; vožnjo po ravnini, zavijanje in prilagajanje na desko v gibanju, spoznali boste osnovne trike na rolki ter se preizkusili v poligonu.
Preberi več
28. 1. 2015

Tek, atletski poskoki, vaje za moč …

To je BootCamp! kompleksna vadba – pri vajah se vključuje več mišičnih skupin hkrati. Tudi zaradi tega telo med vadbo in po njej porablja več kalorij. Zelo primeren je za oblikovanje telesa in izgubo odvečnih maščob.
Preberi več
28. 1. 2015

Nagrada Jakob za Sladke spominke

Letošnjo nagrado Gospodarskega razstavišča Jakob za odličnost in kakovost v turizmu je na današnjem slovesnem odprtju sejma podelil minister za gospodarstvo, Zdravko Počivalšek. Na temo letošnjega natečaja – Sodobne interpretacije kulturne dediščine lokalnih in regionalnih jedi – se je prijavilo 18 kandidatov, 14 iz Slovenije in 4 iz Hrvaške.
Preberi več
27. 1. 2015

Pridite na delavnice deskanja

Predstavljena bo kratka zgodovina deskanja na valovih ter kako in kje narediti prve korake. Za vsa vaša vprašanja so vam na voljo prvovrstni deskarji v soboto, 31. januarja ob 14.00 uri v dvorani Povodni mož.
Preberi več
26. 1. 2015

Bi jadrali na deski?

Vabljeni na predavanje o windsurfanju in o SUP (stand up paddling) v soboto, 31. januarja: o neskončnih možnostih, ki jih kombinacija obeh športov prinese za aktivno preživljanje poletja za vso družino.
Preberi več
25. 1. 2015

Vodene degustacije novih pivskih okusov

Skupina Laško bo nas bo z vodenimi degustacijami popeljala skozi tradicijo, preizkušene recepte, osvežene z urbanimi trendi. Zadnja skupina izdelkov, Nepozabna piva, so izdelana v malih, butičnih serijah.
Preberi več

Novice

22.02.2023

Uspešno izpeljan 33. sejem Alpe-Adria

Sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria, ki ga že tradicionalno spremljajo ...
Preberi več >>
13.02.2023

VABILO na dogodek Alpe Adria - čezmejno povezovanje okusov, turizma in priložnosti

Kako poročiti okuse v celotni regiji? Kako to uspeva Celovcu že 5. leto?
Preberi več >>
03.01.2023

Prijave za nagrado Jakob možne še do 10. januarja

Podaljšali smo rok za prijavo in oddajo dokumentacije.
Preberi več >>
Arhiv novic »