SI
Show menu

Novice

14. 2. 2015

Veliko zanimanje za sejem

Na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas se je letos predstavilo 341 ponudnikov turističnih storitev in 12 držav, v štirih dneh pa je sejem obiskalo 15.000 ljudi. V anketi med obiskovalci jih je kar 80 odstotkov izjavilo, da ga bodo obiskali tudi prihodnje leto. V ospredju je bil tudi letos aktivni turizem – pohodništvo, tek, kolesarjenje, nordijska hoja in športni ribolov.
Preberi več
29. 1. 2015

Za vsakega nekaj

Do sobote, vsak dan od 10.00 do 19.00 ure, se na sejmu Alpe-Adria odvija raznovrstna ponudba dogodkov: od raznih predstavitev, potopisnih predavanj, strokovnih srečanj do brezplačnih tečajev športih aktivnosti in komisijske prodaje rabljene športne opreme.
Preberi več
28. 1. 2015

Urbani športi

Od srede dalje se lahko pridružite skate in/ali bmx delavnici, kjer boste osvojili osnove rolkanja; vožnjo po ravnini, zavijanje in prilagajanje na desko v gibanju, spoznali boste osnovne trike na rolki ter se preizkusili v poligonu.
Preberi več
28. 1. 2015

Tek, atletski poskoki, vaje za moč …

To je BootCamp! kompleksna vadba – pri vajah se vključuje več mišičnih skupin hkrati. Tudi zaradi tega telo med vadbo in po njej porablja več kalorij. Zelo primeren je za oblikovanje telesa in izgubo odvečnih maščob.
Preberi več
28. 1. 2015

Nagrada Jakob za Sladke spominke

Letošnjo nagrado Gospodarskega razstavišča Jakob za odličnost in kakovost v turizmu je na današnjem slovesnem odprtju sejma podelil minister za gospodarstvo, Zdravko Počivalšek. Na temo letošnjega natečaja – Sodobne interpretacije kulturne dediščine lokalnih in regionalnih jedi – se je prijavilo 18 kandidatov, 14 iz Slovenije in 4 iz Hrvaške.
Preberi več
27. 1. 2015

Pridite na delavnice deskanja

Predstavljena bo kratka zgodovina deskanja na valovih ter kako in kje narediti prve korake. Za vsa vaša vprašanja so vam na voljo prvovrstni deskarji v soboto, 31. januarja ob 14.00 uri v dvorani Povodni mož.
Preberi več
26. 1. 2015

Bi jadrali na deski?

Vabljeni na predavanje o windsurfanju in o SUP (stand up paddling) v soboto, 31. januarja: o neskončnih možnostih, ki jih kombinacija obeh športov prinese za aktivno preživljanje poletja za vso družino.
Preberi več
25. 1. 2015

Vodene degustacije novih pivskih okusov

Skupina Laško bo nas bo z vodenimi degustacijami popeljala skozi tradicijo, preizkušene recepte, osvežene z urbanimi trendi. Zadnja skupina izdelkov, Nepozabna piva, so izdelana v malih, butičnih serijah.
Preberi več
24. 1. 2015

Spoznajte kajtanje

Če vas zanima, kako hitro se lahko naučiš kajtanja, kje vse lahko kajtaš in kako težko se je podati v svet kajtanja, potem je delavnica kot nalašč za vas.
Preberi več
23. 1. 2015

Treningi nordijske hoje

Nordijska hoja je ena najbolj učinkovitih in varnih telesnih aktivnosti in idealna oblika rekreacije, pri kateri ohranjamo vzdržljivost in telesno kondicijo. Je enostavna, prijetna in primerna za vse starostne skupine.
Preberi več

Novice

01.04.2021

32. turistični sejem Alpe-Adria odpovedan

Obveščamo vas, da zaradi ponovnega poslabšanja epidemiološke situacije oziroma ukrepov Vlade Republike Slovenije ...
Preberi več >>
21.01.2021

Odločitev padla: sejem bo junija

Obveščamo vas, da 32. sejem Alpe-Adria – sejem za zeleni, aktivni turizem ter kamping in karavaning načrtujemo v terminu od 3. do 6. junija 2021. Ta odločitev je bila sprejeta zaradi zagotavljanja ...
Preberi več >>
14.12.2020

Turistični sejem Alpe-Adria bo maja ali junija

32. sejem za zeleni in aktivni turizem ter kamping in karavaning Alpe-Adria, skupaj s sejmi okusov GASTexpo v organizaciji ...
Preberi več >>
Arhiv novic »