SI
Show menu

32. sejem Alpe-Adria tudi uradno odprt

23. 3. 2022

32. sejem za zeleni in aktivni turizem Alpe-Adria, ki bo na Gospodarskem razstavišču potekal vse do sobote, 26. marca je tudi uradno odprt. Na otvoritvi sejma je mag. Iztok Bricl izpostavil priložnosti, ki jih ponuja outdoor turizem in trajnostna naravnanost, kar se opazi tudi na sejmu in na razstavnih prostorih. Navzoče je nagovorila še mag. Ilona Stermecki, v.d. direktorice Slovenske turistične organizacije, ki je izpostavila posledice koronakrize, ki so pomembno vplivale na turizem prav tako pa tudi na turista.

Kot je že v navadi je bila letos že 11. podeljena mednarodna nagrada za odličnost in kakovost v turizmu. Letošnji ambasadorji na temo Inovativna kolesarska doživetja so postali ARS VIVA, Zavod za kulturno integracijo in socializacijo družbenih skupin s projektom Kolesarstvo za gibalno ovirane osebe.

Mednarodni sejem za aktivni oddih v naravi Alpe-Adria in Sejmi okusov, ki potekajo v organizaciji Primorskega sejma, bodo odprti še vse do sobote, 26. marca. Četrtek in petek od 10.00 do 19.00 ure in v soboto od 10.00 do 18.00.

Novice

22.02.2023

Uspešno izpeljan 33. sejem Alpe-Adria

Sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria, ki ga že tradicionalno spremljajo ...
Preberi več >>
13.02.2023

VABILO na dogodek Alpe Adria - čezmejno povezovanje okusov, turizma in priložnosti

Kako poročiti okuse v celotni regiji? Kako to uspeva Celovcu že 5. leto?
Preberi več >>
03.01.2023

Prijave za nagrado Jakob možne še do 10. januarja

Podaljšali smo rok za prijavo in oddajo dokumentacije.
Preberi več >>
Arhiv novic »