SI
Show menu

Aktualne teme zapolnile prvi dan sejma

28. 1. 2020
Prvi sejemski dan se bo zvrstila vrsta okroglih miz in predstavitev. Že ob 10. uri se v organizaciji STO in Ministrstva za gospodarstvo srečajo vodilni akterji slovenskega gastronomskega turizma na temo Gastronomija – osrednja dvoletna promocijska in razvojna tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021 (dvorana Urška). Ob 11. uri nadaljujejo prav tam v organizaciji Društva turističnih novinarjev Slovenije in Mreže postajališč za avtodome Slovenije posvet z naslovom Kako do postajališča za avtodome z vidika prostorskega načrtovanja. Po slovesnem odprtju bo na okrogli mizi ponovno govora o Sloveniji, gastronomski prestolnici in izzivih, ki nas čakajo ob tem nazivu. V organizaciji Iqubatorja pa bodo še uradno odprli izbor  za nagrado The Slovenia Restaurant Awards 2020 ter predstavili knjigo z enakim naslovom. V dvorani Povodni mož pa Turistična zveza Slovenije pripravlja srednješolsko turistično tržnico, razglasitev rezultatov s podelitvijo priznanj 16. Mednarodnega festivala Več znanja za več turizma ter posvet o zaposlitvenih možnostih za turističnega vodnika. Več v spremljevalnem programu, vabljeni k ogledu zanimivih tem, predstavitev, potopisnih predavanj idr. še ostale tri sejemske dni.

Novice

14.12.2020

Turistični sejem Alpe-Adria bo maja ali junija

32. sejem za zeleni in aktivni turizem ter kamping in karavaning Alpe-Adria, skupaj s sejmi okusov GASTexpo v organizaciji ...
Preberi več >>
01.12.2020

GR STUDIO 20.20

So tudi vas razmere, povezane z epidemijo, že spravile tako rekoč v »šah-mat« pozicijo? Kot da očitno ni dovolj, da rešujete svoje poslovne projekte
Preberi več >>
04.11.2020

Inovativno sirarstvo – priložnost za nagrado Jakob

Sejemska nagrada Jakob, poimenovana po prvem turistu – romarju Jakobu, je na zadnjem sejmu obeležila 10-letnico podeljevanja, s tem pa tudi pridobila nekaj novosti ...
Preberi več >>
Arhiv novic »