SI
Show menu

Novice - Januar 2012

31. 1. 2012

Najbolj inovativna in vedra stojnica po oceni bralcev Nedeljskega

V akciji Nedeljskega so na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas s pomočjo bralcev - sodelovalo jih je 42 - iskali najbolj inovativno, vedro in prikupno stojnico. Močno je zmagala stojnica Term Čatež.
Preberi več
30. 1. 2012

Alpe-Adria: okusili smo raznolikost užitkov, okusov in vonjev

Včeraj zvečer so se tudi uradno zaprla vrata sejma Alpe-Adria: Turizem in prosti čas ter Salona plovil. Sejem s področja turizma, ki nosi od lani ime Alpe-Adria, je uradni turistični dogodek regije Alpe-Jadran, ki vključuje 10 posamičnih regij Avstrije, Italije, Madžarske, Slovenije in Hrvaške.
Preberi več
28. 1. 2012

Podeljena priznanja Naša Slovenija 2011

Priznanja Naša Slovenija so letos v štirih kategorijah podelili že tretjič. Tokrat v sklopu sejma Alpe-Adria: Turizem in prosti čas.
Preberi več
27. 1. 2012

Sejem je živ, okusen in zabaven

Vse do nedelje je na Gospodarskem razstavišču eden najbolj živahnih in pestrih sejmov v Sloveniji. Sejem s področja turizma, ki nosi od lani ime Alpe-Adria, je uradni turistični dogodek regije Alpe-Jadran, ki vključuje 10 posamičnih regijAvstrije, Italije, Madžarske, Slovenije in Hrvaške.
Preberi več
27. 1. 2012

Prvi dan Alpe-Adria minil nadvse uspešno

Včeraj zvečer so se tudi uradno odprla vrata sejma Alpe–Adria: Turizem in prosti čas ter Salona plovil. Tokrat se na GR predstavlja prek 300 turističnih ponudnikov iz 11 držav ter 16 navtičnih podjetij, in sicer po destinacijah in turističnih produktih. Sejem je uradno največji turistični dogodek v regiji Alpe-Jadran, Ljubljana pa njeno turistično središče.
Preberi več
24. 1. 2012

Turizem Ljubljana z Osrednjo Slovenijo

Na sejmu Alpe–Adria se predstavlja tudi Turizem Ljubljana v okviru regije Osrednja Slovenija.
Preberi več
24. 1. 2012

Novost sejma - kulinarika in vino

Največja novost letošnjega sejma Alpe-Adria je poudarek na kulinariki in vinu. V okviru sejma se pred očmi obiskovalcev odvija mednarodno tekmovanje kuharjev JV Evrope, predstavljajo pa se tudi slovenski vinarji. V okviru Vinske družbe Slovenije lahko okusite slovenska vina in se poučite o razlikah med njimi
Preberi več
23. 1. 2012

Destinacije zunaj regije AJ

Sejem je v regiji AJ edini sejem, ki javnosti predstavlja turistično ponudbo glede na destinacije, iz katerih razstavljavci prihajajo, in glede na produkte iz razstavnega programa.
Preberi več
22. 1. 2012

Alpe-Adria: prostor srečevanj

Tudi letos na sejmu potekajo stanovska srečanja turističnih vodnikov in turističnih novinarjev z območja Delovne skupnosti Alpe-Jadran.
Preberi več
21. 1. 2012

Aktivna Slovenija

Pod tem naslovom (Active Slovenija) se na sejmu s projektom aktivnega preživljanja prostega časa v Sloveniji predstavljaZdruženje slovenskih žičničarjev - GIZ.
Preberi več

Novice

04.06.2021

Sejem Narava-zdravje – priložnost za vas

Je vaša dejavnost s področja turizma, s področij kulinarike, gibanja ali wellnessa? Je kakorkoli povezana z zdravo in lokalno pridelano hrano? Ste med ponudniki aktivnega turizma ter vas nagovorijo ...
Preberi več >>
03.06.2021

Avtokampi.si – vaš vodnik pri prestopu mej in varnem oddihu

Ne sledite več barvam od rdeče do zelene in različnim pogojem pri prestopu mej s posameznimi državami? Na Avtokampi.si, ki je tudi partner sejma Alpe-Adria, najdete na enem mestu zbrane ažurne informacije ...
Preberi več >>
01.06.2021

Odpiramo vrata sejmom

Naše sejemske ekipe vedno znova upajo na dogodke v živo in jih zavzeto načrtujejo, zato vam veseli sporočamo, da septembra odpiramo vrata našim sejmom. Od 7. do 12. septembra se tokrat skupaj predstavljata graditeljski Dom ...
Preberi več >>
Arhiv novic »