Alpe-Adria

Predstavitev smernic v podporo trženju dvoletne tematike Umetnost in kultura

Slovenska turistična organizacija vabi na predstavitev dokumenta Smernice v podporo trženju tematike “Umetnost in kultura” za leti 2024 in 2025, ki so pod vodstvom STO nastale v sodelovanju s predstavniki pristojnih ministrstev, vidnih kulturnih ustanov, turističnih destinacij in Združenja zgodovinskih mest.
Glavni namen strateškega dokumenta je identifikacija vsebinskih stebrov in vsebin ter kulturno-turističnih produktov in doživetij za potrebe komunikacijskih in trženjskih aktivnosti STO. Za usklajeno vseslovensko promocijo dokument vsebuje tudi usmeritve za vodilne destinacije slovenskega turizma. Na STO s tem krepimo medsektorsko povezovanje turizma in kulture.
Na predstavitev prijazno vabimo predstavnike turističnih destinacij in kulturnih institucij, turistične ponudnike in vse zainteresirane iz kulturnega in kreativnega sektorja. Na predstavitev prijazno vabimo predstavnike vodilnih destinacij in kulturnih institucij, turistične ponudnike in vse zainteresirane iz kulturnega in kreativnega sektorja.

Predavateljica: Neja Petek

Organizator: Slovenska turistična organizacija