Alpe-Adria

Osnove turističnega oddajanja nepremičnin in učinkovitega trženja

Na tem predavanju boste spoznali osnove za uspešno trženje turističnih nastanitev, vključno z osnovami zakonodaje za sobodajalsko poslovanje, uporabo spletnih rezervacijskih portalov (Booking, Airbnb) in pametno uporabo channel managerja za enostavno upravljanje rezervacij.

Naučili se boste tudi, kako gostom omogočiti samostojno prijavo in vstop v apartma brez prisotnosti lastnika s pomočjo pametnih ključavnic in elektronskih omaric za shranjevanje ključev ter kako pridobiti potrebne podatke za prijavo v eTurizem. Poleg tega bomo raziskali možnosti za polnjenje električnih avtomobilov za vaše goste ter izbiro primerne davčne blagajne za gostilno.

Predavanje je odlična priložnost za vse, ki razmišljate o vstopu v svet oddajanja nepremičnin turistom (manjši ponudniki nastanitev), za začetnike, ki želite dvigniti svoje poslovanje na višjo raven, ter za izkušene ponudnike nastanitev, ki si želite optimizirati svoje poslovanje in zagotoviti vrhunsko uporabniško izkušnjo, saj bomo predstavili pametne rešitve za ponudnike nastanitev. Ne zamudite te priložnosti za rast in uspeh!Predavanje je odlična priložnost za vse, ki razmišljate o vstopu v svet oddajanja nepremičnin turistom, za začetnike, ki želite dvigniti svoje poslovanje na višjo raven, ter za izkušene ponudnike, ki si želite optimizirati svoje poslovanje in zagotoviti vrhunsko uporabniško izkušnjo. Ne zamudite te priložnosti za rast in uspeh!

Predavatelji: Klara Korenč, Bojan Planko, Bojan Križ, Tomaž Hribar, Samo Hrvatin

Organizator: Ontico d.o.o.