SI
Show menu

Novice - Januar 2012

20. 1. 2012

Mednarodno kuharsko tekmovanje

V sodelovanju z Društvom kuharjev in slaščičarjev Slovenije in drugimi partnerji pripravljamo na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas pravo mednarodno kuharsko tekmovanje (Global Chef Challange), ki se bo odvijalo pred očmi obiskovalcev.
Preberi več
20. 1. 2012

JAKOB izbran

Dobitnik nagrade Jakob, priznanja za turistično kakovost in odličnost v regiji Alpe–Jadran, pod letošnjo temo Inovativni turistični proizvodi na področjih alternativnih oblik oddiha in sprostitev, je izbran!
Preberi več
19. 1. 2012

Priznanje Naša Slovenija za Vilo Bianco

Mestna občina Velenje je za prenovo Vile Biance prejela priznanje Naša Slovenija, ki ga lahko prejmejo posamezniki, društva in neformalne civilne pobude za prizadevanja pri ohranjanju slovenske kulturne dediščine in krajine, temeljev slovenske prepoznavnosti na celotnem slovenskem kulturnem in etičnem prostoru.
Preberi več
18. 1. 2012

Širimo zdrav duh

»Pridružite se nam na teku, hoji in skrbi za zdravo in dobro počutje,« vabi zavarovalnica Vzajemna k obisku sejma.
Preberi več
17. 1. 2012

Spoznajte zamejstvo

Ali poznate naravne lepote in znamenitosti na avstrijskem Koroške in v Furlaniji - Julijski krajini v Italiji? Ali veste, da tu živijo zamejski Slovenci, ki vas bodo sprejeli z odprtimi rokami v domačem jeziku?
Preberi več
16. 1. 2012

Predprodaja vstopnic za vodilni turistični sejem v regiji Alpe-Jadran

Na sejemski prireditvi Alpe–Adria: Turizem in prosti čas si boste lahko od 26. do 29. januarja oddahnili od vsakdana in potovali po sosednjih Italiji, Avstriji, Madžarski, Hrvaški ter oddaljenejših destinacijah...
Preberi več
13. 1. 2012

Preventiva v prometu z AMZS

Na sejmu Alpe–Adria se predstavlja tudi Avto-moto zveza Slovenije s prometno preventivnimi vsebinami, namenjenimi vsem generacijam.
Preberi več
11. 1. 2012

Hrvaška s kampom Straško

Kdo ne pozna za Slovence tako priljubljenih kotičkov na Jadranu? Tokrat se na sejmu predstavlja Novalja z otoka Paga, v tem kontekstu pa avtokamp Straško, ki je z 950 parcelami in 200 mobilnimi hišicami primeren še zlasti za družine.
Preberi več
11. 1. 2012

Gospodarsko razstavišče - donator akcije Očistimo Slovenijo 2012

Gospodarsko razstavišče je kot donator akcije Očistimo Slovenijo 2012 sklenilo z Ekologi brez meja dogovor o sodelovanju, s katerim jih glede na naravo dogodkov gosti na svoji lokaciji.
Preberi več
10. 1. 2012

Regija Alpe-Jadran v Ljubljani

Sejem Alpe–Adria: TIP ni le največja nacionalna sejemska promocija turizma v državi, pač pa tudi edini uradni regijski turistični sejem regije Alpe-Jadran.
Preberi več