SI
Show menu

Novice

11. 1. 2012

Hrvaška s kampom Straško

Kdo ne pozna za Slovence tako priljubljenih kotičkov na Jadranu? Tokrat se na sejmu predstavlja Novalja z otoka Paga, v tem kontekstu pa avtokamp Straško, ki je z 950 parcelami in 200 mobilnimi hišicami primeren še zlasti za družine.
Preberi več
11. 1. 2012

Gospodarsko razstavišče - donator akcije Očistimo Slovenijo 2012

Gospodarsko razstavišče je kot donator akcije Očistimo Slovenijo 2012 sklenilo z Ekologi brez meja dogovor o sodelovanju, s katerim jih glede na naravo dogodkov gosti na svoji lokaciji.
Preberi več
10. 1. 2012

Regija Alpe-Jadran v Ljubljani

Sejem Alpe–Adria: TIP ni le največja nacionalna sejemska promocija turizma v državi, pač pa tudi edini uradni regijski turistični sejem regije Alpe-Jadran.
Preberi več
9. 1. 2012

Turistične regije Slovenije na sejmu

Slovenija, ki poleg Hrvaške edina v celoti sodi v regijo Alpe-Jadran, se na sejmu Alpe–Adria: TIP predstavlja po razdelitvi STO z naslednjimi turističnimi destinacijami: Gorenjska, Osrednjeslovenska, Goriška – Smaragdna pot, Obalno-kraška, Notranjsko-kraška, Jugovzhodna Slovenija, Spodnjeposavska, Zasavska, Savinjska, Podravska, Koroška in Pomurska.
Preberi več
6. 1. 2012

Alpe-Adria: Turizem in prosti čas konec januarja

Ob vsakodnevnem vrvežu in službenih obveznostih sanjarite o zimskem dopustu? Oddahnite si! Tu smo: Alpe–Adria. Vabljeni od 26. do 29. januarja na vodilni turistični dogodek v regiji Alpe–Jadran, sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas s Salonom plovil.
Preberi več
3. 1. 2012

Maroko prvič na sejmu

Na letošnjem sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas se med tujimi destinacijami, ki jih ne vključuje regija Alpe-Jadran, prvič predstavlja Maroko. To je najbolj zahodna arabska dežela in ena najbolj turistično privlačnih destinacij na afriškem kontinentu.
Preberi več
15. 12. 2011

Prijave na Salon plovil podaljšane

Razstavljavce obveščamo, da smo prijave na Salon plovil podaljšali do 22. decembra 2011. Vabljeni Z vode na suho!
Preberi več
28. 11. 2011

Prijavite se na razpis za nagrado JAKOB 2012

Nagrada Jakob je priznanje za turistično kakovost in odličnost v regiji Alpe-Jadran, ki ga bomo podelili na sejmu Alpe–Adria: Turizem in prosti čas konec januarja 2012. Mednarodna strokovna komisija, na čelu katere je prof. dr. Janez Bogataj, vsako leto izbere, skladno z zapisanimi merili, najboljšega, ki prispeva pomemben del v mozaik inovativnih turističnih prizadevanj regije Alpe-Jadran.
Preberi več
24. 11. 2011

Prijave na sejem Alpe-Adria do konca meseca

Za vse akterje s področja turizma in preživljanja prostega časa ter ostale zainteresirane prijazen opomnik: na sejem Alpe–Adria: Turizem in prosti čas 2012 se je mogoče prijaviti še do 30. novembra 2011.
Preberi več
20. 10. 2011

Sejem AA tudi uradno središče regije

Delovna skupnost Alpe-Jadran je te dni tudi uradno potrdila sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas za osrednji turistični dogodek regije Alpe-Jadran, ki obsega deset posamičnih regij Italije, Avstrije in Madžarske ter Slovenijo in Hrvaško v celoti.
Preberi več