SI
Show menu

Novice

23. 1. 2012

Destinacije zunaj regije AJ

Sejem je v regiji AJ edini sejem, ki javnosti predstavlja turistično ponudbo glede na destinacije, iz katerih razstavljavci prihajajo, in glede na produkte iz razstavnega programa.
Preberi več
22. 1. 2012

Alpe-Adria: prostor srečevanj

Tudi letos na sejmu potekajo stanovska srečanja turističnih vodnikov in turističnih novinarjev z območja Delovne skupnosti Alpe-Jadran.
Preberi več
21. 1. 2012

Aktivna Slovenija

Pod tem naslovom (Active Slovenija) se na sejmu s projektom aktivnega preživljanja prostega časa v Sloveniji predstavljaZdruženje slovenskih žičničarjev - GIZ.
Preberi več
20. 1. 2012

Mednarodno kuharsko tekmovanje

V sodelovanju z Društvom kuharjev in slaščičarjev Slovenije in drugimi partnerji pripravljamo na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas pravo mednarodno kuharsko tekmovanje (Global Chef Challange), ki se bo odvijalo pred očmi obiskovalcev.
Preberi več
20. 1. 2012

JAKOB izbran

Dobitnik nagrade Jakob, priznanja za turistično kakovost in odličnost v regiji Alpe–Jadran, pod letošnjo temo Inovativni turistični proizvodi na področjih alternativnih oblik oddiha in sprostitev, je izbran!
Preberi več
19. 1. 2012

Priznanje Naša Slovenija za Vilo Bianco

Mestna občina Velenje je za prenovo Vile Biance prejela priznanje Naša Slovenija, ki ga lahko prejmejo posamezniki, društva in neformalne civilne pobude za prizadevanja pri ohranjanju slovenske kulturne dediščine in krajine, temeljev slovenske prepoznavnosti na celotnem slovenskem kulturnem in etičnem prostoru.
Preberi več
18. 1. 2012

Širimo zdrav duh

»Pridružite se nam na teku, hoji in skrbi za zdravo in dobro počutje,« vabi zavarovalnica Vzajemna k obisku sejma.
Preberi več
17. 1. 2012

Spoznajte zamejstvo

Ali poznate naravne lepote in znamenitosti na avstrijskem Koroške in v Furlaniji - Julijski krajini v Italiji? Ali veste, da tu živijo zamejski Slovenci, ki vas bodo sprejeli z odprtimi rokami v domačem jeziku?
Preberi več
16. 1. 2012

Predprodaja vstopnic za vodilni turistični sejem v regiji Alpe-Jadran

Na sejemski prireditvi Alpe–Adria: Turizem in prosti čas si boste lahko od 26. do 29. januarja oddahnili od vsakdana in potovali po sosednjih Italiji, Avstriji, Madžarski, Hrvaški ter oddaljenejših destinacijah...
Preberi več
13. 1. 2012

Preventiva v prometu z AMZS

Na sejmu Alpe–Adria se predstavlja tudi Avto-moto zveza Slovenije s prometno preventivnimi vsebinami, namenjenimi vsem generacijam.
Preberi več